Looking For Anything Specific?

Γκερντ Μίλερ / Lebantofski 250 Gkol Sthn Bundesliga Kynhgaei Klaoys Fiser Kai Gkernt Miler Sportime Gr : Ο θρυλικός γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Γκερντ Μίλερ / Lebantofski 250 Gkol Sthn Bundesliga Kynhgaei Klaoys Fiser Kai Gkernt Miler Sportime Gr : Ο θρυλικός γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής.

Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ισοφαρίσει, και γιατί όχι να σπάσει, το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ.

Epidoseis Gkernt Miler O Ntost
Epidoseis Gkernt Miler O Ntost from i1.prth.gr
Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό. O γενς τούραου από την dw. Ο δυτικογερμανός κεντρικός επιθετικός γκερντ μίλερ (gerhard gerd müller) γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ισοφαρίσει, και γιατί όχι να σπάσει, το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του γκερντ μίλερ.

Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Ο δυτικογερμανός κεντρικός επιθετικός γκερντ μίλερ (gerhard gerd müller) γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945. Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Γνωστός ως «der bomber», ο μίλερ ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιθετικούς της γερμανίας, σκοράροντας 68 φορές για την εθνική ομάδα και 566 φορές για την μπάγερν, κερδίζοντας. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ισοφαρίσει, και γιατί όχι να σπάσει, το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο θρυλικός γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Φυσικά ο γκερντ μίλερ δεν είναι ποτέ στις συζητήσεις για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών.

Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει τη γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες από τον ελληνικό καταυλισμό προσφύγων της μόριας. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν.

N92tta8cq0e Nm
N92tta8cq0e Nm from www.patrisnews.com
Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θυμάται ο γκερντ μίλερ ότι είναι ο «bomber der nation» kι ας είχε αντίρρηση ο τότε προπονητής της ομάδας, ζλάτκο τσαϊκόφσκι, ο οποίος επέκρινε τον. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ισοφαρίσει, και γιατί όχι να σπάσει, το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που. O γενς τούραου από την dw.

Ο μίλερ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών, με πάνω από 500 γκολ με τη φανέλα των βαυαρών (από το 1964 έως το 1979).

«έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει τη γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες από τον ελληνικό καταυλισμό προσφύγων της μόριας. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Όλα τα άρθρα του tag γκερντ μίλερ. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο δυτικογερμανός κεντρικός επιθετικός γκερντ μίλερ (gerhard gerd müller) γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945. Γνωστός ως «der bomber», ο μίλερ ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιθετικούς της γερμανίας, σκοράροντας 68 φορές για την εθνική ομάδα και 566 φορές για την μπάγερν, κερδίζοντας.

Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου.

To Stoixeiwmeno Rekor Toy Gkernt Miler Poy Paei Na Spasei O Rompert Lebantofski Newsbeast
To Stoixeiwmeno Rekor Toy Gkernt Miler Poy Paei Na Spasei O Rompert Lebantofski Newsbeast from www.newsbeast.gr
Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ.

Λίγες ημέρες προτού ο γκερντ μίλερ κλείσει 70 χρόνια ζωής, η οικογένειά του γνωστοποίησε πως ο παλαίμαχος άσος της μπάγερν μονάχου πάσχει από αλτσχάιμερ.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ: Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή. O γενς τούραου από την dw. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45.

Posting Komentar

0 Komentar